Care este secretul frumusetii mele ca românca?

1 Reply

superbitatile mele

Că în ţara noastră există cele mai frumoase femei, nu mai este de mult un dubiu. E adevărat. Suntem românce frumoase, stilate şi atragem privirilor tuturor bărbaţilor care ne privesc. Dar care este oare secretul nostru? Nu m-a întrebat niciodată nimeni această întrebare, dar m-am gândit că astăzi ar fi timpul să vă spun ce cred eu despre asta.

Nu m-am considerat niciodată cea mai frumoasă din ţara mea, dar consider că sunt destul de frumoasă încât bărbatul pe care îl am să se trezească de plăcere lângă mine dimineaţa. Nu m-a interesat niciodată să îl întreb pe al meu dacă eu sunt de fapt ce şi-a dorit, pentru că mi-a arătat asta în cele mai frumoase moduri. Între noi a existat o chimie. Iar punctul meu atuu chiar dacă sunt grăsuţă a fost că am o faţă destul de tânără, fără riduri, fără cearcăne imense, pentru că ştiu ce creme să folosesc.

Nu-mi place să mă laud. Nu folosesc creme scumpe şi nici branduri sofisticate, dar în ţara mea brand-ul nr 1 în frumuseţe este Farmec. Şi nu m-a dezamăgit niciodată. Despre problemele mele cu hidratarea tenului am mai vorbit, şi ştiu sigur deja că ştiţi că singura cremă pe care o folosesc este crema hidratantă Gerovital Plant. Gerovital Plant a făcut, după părerea mea… crema este pentru mine. Iar tenul meu e fericit.

Cum vă pot demonstra asta? Pentru mine e simplu! 

Crema pe care eu o folosesc, este pentru ca pielea feţii mele să rămână suplă şi să aibă hidratarea corespunzătoare. Din cauza asta nu am îmbătrânit prematur şi pot să spun că sunt mândră de faţa pe care o am. Este destinată persoanelor cu vârsta de 25 de ani şi până la 45 plus. Aşa că o puteţi folosi şi voi dragele mele. Uleiul organic din flori de mac are avantajul că protejează foarte bine tenul şi pielea de stresul urban. Eu o folosesc zilnic dimineaţa şi seara după ce mă demachiez. În pozele de mai jos, puteţi vedea singuri care e diferenţa dintre o zi când am folosit crema.. şi o zi în care nu am folosit crema.

Cu cremă

cucrema1

Fără cremă

faracrema2

Care este secretul frumuseţii mele ca româncă?

E simplu. Doar o cremă care mi s-a potrivit şi m-a ajutat să rămân tânără şi fără stres că Doamne Fereşte, nu sunt frumoasă. Bineînţeles, încerc să mă şi odihnesc când prind ocazia, că nu vreau să am cearcăne. Dar în schimb, secretul frumuseţii mele stă în crema hidratantă de la Gerovital Plant, care se găseşte bineînţeles şi pe site-ul www.farmec.ro, brandul nr 1 în tot ceea ce aveţi nevoie ca şi oameni.

Asta a fost povestea mea. Acest articol este scris pentru proba cu nr 4 din cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2016.

2839 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 4. Care este secretul frumuseții româncelor?

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.