Cum am scapat de un ten batranicios

Comment

superbitatile mele

Pentru început e bine să precizez că de când mă știu, aveam un ten foarte sensibil. Am început de tânără să mă confrunt cu probleme ale tenului, care mai de care mai pronunțate, dar cea mai mare eroare a vieții, a fost să nasc și să rămân cu riduri, fără să știu că exista o soluție.

M-am stresat, cu timpul bineînțeles că ridurile nu se opreau să apară. Am început de la depigmentări ușoare, pe urmă se vedea cum tenul meu devenea din ce în ce mai bătrânicios, dar credeți-mă chiar nu știam ce să mai fac. Am încercat tot felul de creme, tot felul de soluții care nu mi-au făcut decât să-mi agraveze mai tare situația.

N-am să uit niciodată când mi-a crescut copilul, eu eram foarte mândră de el, îmi plăcea să îl duc la grădiniță frumușel de mânuță, așa cum fac toate mamele de fapt. Eu nu știam nimic. Nu știam de ce fiul meu nu mă mai pupă. Nu știam de ce mă evita și nu mă prea băga în seamă, dar în mintea lui totul avea un rost. Eram o mamă cu un ten sensibil, cu un ten bătrânicios ci totuși eram tânără.

inainte si dupa

 

Nu era normal! Dar a venit clipa când am avut și primul semn de alarmă. Într-una din diminețile în care îmi duceam copilul către școală, să menționez că era în clasa l-A, unul dintre colegii săi striga după el – Mihăiță, ai o mamă bătrână! Să nu vă vină să credeți, dar așa a fost. M-am simțit în ultimul hal. Nu m-am mai simțit niciodată așa, dar ce puteam să-i spun copilului? – Lasă-l mamă, că e și el mic. Nu avem noi treabă cu el, zisesem eu. Dar nu era chiar așa..

Acele vorbe m-au măcinat pe dinăuntru. Nu m-au lăsat să dorm. Aveam impresia că poate eu chiar eram o „baba oarba„ dacă acei copii chiar nu vedeau că eman și eu puțină frumusețe. Știți ce am făcut? M-am consumat în mine, asta până când mi-am întrebat soțul.

-Măi iubitule, spune-mi te rog tu mie.. eu chiar arăt a baba oarba?
– Draga mea, nevasta mea, tu nu ești chiar așa de rea, dar ai un ten sensibil rău.
– Tenul tău mă îngrozește. Nu e vina ta, dar ai nevoie de o cremă cu efecte.
-Dragul meu, iubitul meu, eu îți mulțumesc din suflet, tu mi-ai spus părerea ta, și-acum aplic metoda mea. Am nevoie de bănuți, să-mi fac un ten super făinuț.

Și-așa am început să folosesc ce-am menționat mai sus. O cremuță bestială bună pentru ten, ce-o poți folosi fără sfială. Te ajută, te dezmiardă, tenul ți se luminează, când o aplici e pe bune, zici că-i adevărăciune. Pentru ten deshidratat, ten acneic plin de coșuri, pentru ten gras sau iritat, riduri multe venite neașteptat, eu am găsit soluția.

Prima gamă anti-age din lume, care îți face un ten mișto pe bune, nu te lasă la nevoie și pe loc te scapă de imperfecțiunile pe care nu le vreți să se vadă.  Pentru un ten hidratat eu am apelat, Gerovital Doctor în frumusețe, pentru o cremă antirid, tot la Farmec să apelați, că ei sunt cei mai specialiști că Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan, vă vor face fericiți.

Pe cuvânt vă spun așa, cele mai bune produse dermacosmetice eu la ei am găsit. Pentru că Gerovital H3 Derma, e îngrijire la superlativ. Așa mi-am recăpătat, tenul meu cel minunat. Familia mea e fericită că au o mămică pregătită. Acum nu mai există faze, să ies pe stradă să merg agale, cu fiul meu de mână și copiii să se întoarcă să strige după mine că sunt prea bătrână. Am întinerit deodată fără prea mult efort, am un ten, nu-l aveam așa nici când eram fată. Mulțumesc Gerovital, vă mulțumesc din suflet, mi-ați dat o cremă magică, și am scăpat de riduri, adio ten sensibil rău că atunci când te vedeam, mă luau o groază de friguri.

Articolul participă la SuperBlog 2014, proba cu numărul #14.

3224 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.