Fată, pune mâna și dă jos lâna de pe tine!

3 Replies

superbitatile mele

Sunt femeie și știu cât de important este să te îngrijești. Mai ales atunci când vine vorba despre epilare. Mulți veți zice că ce m-a apucat acum să vorbesc despre păr, dar este o situație critică atunci când ca bărbat îți dorești să pui mâna pe o femeie, să-i mângâi picioarele, să o iubești mai bine zis, iar blana de pe ea îți face greață. Sincer, dacă trăiam într-un alt mediu, să zicem că nu aveam posibilitatea să fim informați, poate se scuza. Dar atâta timp cât te respecți ca femeie, nu te poți afișa în patul unui bărbat plină de lână. Știu! Sună cam dur, dar asta e realitatea!

epilare

 

Îmi povestea bărbatul meu amintirile lui din trecut. De fapt, povesteam amândoi despre relațiile trecute și ce am eu în plus față de restul, atâta timp cât m-a ales pe mine. Da fraților, știu că sunt grasă, dar asta nu înseamnă că n-am puncte forte. Din vorbă în vorbă mi-a spus că sunt catifelată și jur că n-am avut nicio idee la ce se referă. Dar curioasă din fire cum sunt, chiar și diabolică, l-am întrebat ce înseamnă catifelată pentru el. La care el îmi zice așa:

Înainte să te cunosc pe tine, am mai avut o relație de 6 luni. Lucrurile nu au mers bine între noi pentru că tu mă cunoști, eu nu sunt sofisticat dar știi prea bine că sunt aranjat. Mi s-a întâmplat de multe ori, să vină la mine și atunci când puneam mâna pe ea, să se facă pielea de gâină pe mine. Când pun mâna pe picior, zici că era ca un covor. Nu draga mea, avea prea multă lână pe ea, iar dacă îi ziceam ceva de epilat, zice că dacă se face cu big-ul crește mai tare lâna, iar dacă o dă cu ceară, își arde pielea. Nu-mi venea nici să o pup, că avea și mustață dragă. Dar noaptea până la urmă nu se vedea…

RTEmagicC_picoare1.jpg

Am rămas stupefiată! Acum înțelesem de ce îmi zicea al meu bărbat că sunt grasă cu pielea catifelată, fără mustață, mereu pensată și epilată, atât pe picioare, nas, mustață, inghinal și subsuoare. Că ăsta e adevărul. Și da, poate că am avut și eu uneori câteva neplăceri din cauză că în unele saloane nu erau atât de bine instruite în a lucra cu acele produse de epilare cu ceară, dar asta nu a însemnat să nu mă mai epilez.

Cum am reacționat la prima mea epilare cu ceară?

Mă credeți că a trecut atât de mult timp că nici nu mai știu data în care m-am epilat pentru prima dată cu ceară?  Sunt ani de zile. Dar îmi aduc aminte impresiile. Aveam o ceară de epilat în cutie și o încălzeam în ibric. Apoi mă duceam în baie și ușor-ușor… mi-o puneam pe piele. Puneam o bandă și pe urmă trăgeam, dar în ziua când m-am epilat prima dată cu ceară am fost toată plină de beșici pe picioare. De ce? N-am ştiut cum să mă fac, n-am ştiut că după ce trag, am nevoie de un ulei ca să calmez pielea obosită. Pe vremea aia nu erau atâtea kit-uri pentru epilat dar tot nu m-am lăsat păgubașă. Atâta m-am epilat până când am învățat! Iar asta eu numesc ambiție. Și da, acum pentru mine epilatul e o plăcere. Am și uitat cum e să poveștești că epilatul doare. Pe mine nu mă doare!

Cum mă epilez în 2015?

În 2015 epilarea e ușoară. La mine în oraș majoritatea saloanelor lucrează cu echipamente de la tpb.ro! Și atâta timp cât echipamentele vin de la un magazin online de unde eu mi-am cumpărat minunatul kit de epilare anul trecut, e normal să te epilezi și prin saloane. Mai ales că știi cum sunt produsele. Și referitor la aparatul meu cu ceară,  sunt maxim mulțumită de el, pentru că atunci când nu mai am bani de epilat prin saloane, mă epilez acasă. Că să vă spun eu ceva, un cartuș de ceară de unică folosință costă doar 5 lei. Iar hârtie de epilat am o grămadă, aparat la fel, ce-mi mai trebuie altceva? Și să nu uit, în 2015 mă epilez cu ceară de calitate!

Ce înseamnă ceară de calitate?

Păi e simplu! Atâta timp cât știi de unde să cumperi lucrurile vor merge bine. În cazul de față eu am cumpărat kit-ul de epilare de pe tpb.ro! Am un aparat care încălzește și menține ceara la o temperatură optimă în așa fel încât nu mă mai ard. Așa că fată dragă, fetelor dragi, epilați-vă, da-ți jos lâna de pe voi că nu vă arde nimic.

12165648_917650384982018_1100635395_n

Doar la inimioară, în cazul în care nu sunteți epilate la subsoară. Epilarea acasă se poate face destul de ușor, așa că cine vrea să fie o lady, parfumată și epilată, să facă bine ori să meargă la un salon, ori să își cumpere un kit de epilat, ori să își cumpere un aparat de epilat definitiv, asta ca să fie sigure că nu mai crește părul pe ele. Iar pentru cele care vor să știe numele kit-ului meu cumpărat, acesta se numește: Kit Epilat Free Titaniu și costă doar 100,58 lei. Și îl am de anul trecut, iar dacă mă veți întreba de ce l-am ales pe ăsta, motivul a fost pentru că și saloanele îl folosesc și sunt mulțumite de el. Ceara este de maximă calitate așa că credeți-mă că n-am niciun motiv să mă plâng. Uneori mă epilez mai mișto acasă decât la salon, dar comoditatea mă trimite și pe-acolo.

kit-pentru-epilat-free-titaniu-tpb-ro

 

Atenție! 

Nu lăsați părul să vă comande pe voi și retezați-l de la rădăcină. Indiferent că vă epilați cu ceară sau cu un aparat profesional de epilare definitivă, nu stați cu lâna pe voi! Da-ți jos lâna că nu ține de cald și nici frumos nu vă stă pe picioare. O femeie adevărată se respectă, se îngrijește, se epilează și nu se mulțumește cu puțin. O femeie trebuie să știe ce poate oferi în viață ca apoi să își dorească să primească de la ea. Pe bune acum, dacă ești femeie și nu te epilezi din cauză că ceara este fierbiente, că doare, că arde, că ustură, că taie, atunci nu ești femeie. Poveștile cum că doare și că îndoaie sunt doar mit-uri. Și indiferent de ele, baba suferă la frumusețe!

Articol scris pentru competiția SuperBlog2015, proba cu numărul4.

5902 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 4. Hair-Files

  2. Corina Daria-Deea

    Povestea asta e chiar una adevarata! Stiu cum este. Am mai auzit si eu de femei care nu'şi epileaza nici macar mustata si stau cu tot stuful la nas. Nasol! Foarte bine pentru tine, ai atitudine si cred ca barbatul apreciaza asta.

  3. Aniela Deby

    Dar ce să îți zic zic.. dacă ai ști câte există :)) E teroare cu ele! Zici că n-au auzit de ceară, de aparte profesionale, frate, dacă nu poți face față cu părul, du-te trageți un epilat la salon dacă acasă crezi că e prea greu pentru tine :)

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.