Vreau să aspir părul lui Teddy cu un aspirator Rohnson AquaTech R144

3 Replies

superbitatile mele

Înainte să fiu egoistă şi să cred că toate lucrurile astea din lume mi se cuvin, vreau să spun că îmi place ca la mine în casă să fie curăţenie. Nu contează cine face, doar să fie! Dar contează mult şi mijloacele pentru a ajunge la ea. Nu mi se pare normal să mă apuc nici să dau cu mătura prin casă, crezând că dacă o zvântur de două trei ori, o să iasă o minunăţie de covor… pentru că nu e aşa. Nu sunt nici vreo obsedată de curăţenie, vreo sifilitică care să nu ştie că într-o casă e imposibil să nu găseşti câte un colţ deranjat, pentru că suntem oameni şi ne înţelegem casa atunci când ştim că noi creştem un animal în ea.

logo_marketonline_mic1 (1)

Dar povestea noastră a început atunci când ne-am gândit să ne achiziţionăm un câine şi nu ne-am gândit că vom avea nevoie chiar şi de un aspirator. Acum am văzut că pe magazinul MarketOnline este la reducere acest magnific Rohnson pe care mi-l laudă majoritatea prietenilor de patrupezi. Mi-ar fi plăcut să îl am pentru că am înţeles că el mă va lăsa cheală de păr şi nu mă voi mai supăra pe Tedilică al meu, şi toată lumea va fi fericită. Din păcate am avut multe neplăceri de când mi-am luat câinele, dar iubitul meu avea dreptate. Trebuia să ştiu şi să mă uit din timp la cele mai bune oferte aspiratoare şi să îmi cumpăr unul, încât să nu am parte de episoade amuzante. Dar deh… să zicem că sunt bune şi ele la ceva. Mai trezesc omul la realitate.

M-am trezit după câteva luni, că mi s-a împuţit casa. Şi am fost nevoită să îmi duc covoarele la curăţat de păr şi să chem firmă de tapiţerie să îmi cureţe colţarul, ca apoi să îmi văd câinele din nou urcându-se pe el. Păi şi cum să nu te enervezi? Hahaha, aşa că acum vreau un Rohnson care să fie numai şi numai al meu. Să mă scutească de greutăţile vieţii şi să îmi vină în ajutor la necaz. La ce mi-ar fi bun?

aspirator

  1. Acest aspirator are filtrarea prin apă şi mi-ar fi fost de ajutor acest Rohnson AquaTech R144 pentru că ar fi lăsat un miros curat în aer…
  2. Ar fi cel mai ideal pentru sănătatea noastră!
  3. În timp ce funcţionează sunt sustraşi toţi microbii pentru că  filtru HEPA retine 99.99 % din 0.3 microni.
  4. Îmi place filtrarea prin apă pentru că praful nu se va mai împrăştia în aer.
  5. Are un consum de energie de 1550W şi are o putere de extracţie extrem de mare faţă de altă modele de aspiratoare şi are filtru  HEPA lavabil, este prevazut cu un recipient robust de 15 litri,  conţine 5 perii de curatare (perie pentru aspirare umeda,  perie pentru aspirare uscata, perie in forma de T, perie rotunda,  dispozitiv colturi),  maner ergonomic pentru transport şi spaţiu practic de depozitare cablu.

teddy bulldog francez

Păi ce mi-ar trebui mai mult? Acest aspirator m-ar face cea mai fericită şi în plus m-ar ajuta să îl îngrijesc pe Teddy aşa cum trebuie.. Şi poate că viaţa n-ar mai fi aşa de naşpa dacă le-am avea pe toate. Dar eu nu mai stau pe gânduri, dacă nu o să mi-l facă nimeni cadou… într-un sfârşit o să mi-l iau eu! Că sincer, pe bune, chiar m-am săturat să tot stau aplecată curăţând covoare şi colţare de păr. Da, păi nu? Am şi eu nevoie de un ajutor.

 Articol scris pentru proba cu numărul 1 din competiţia Spring SuperBlog 2016

7983 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 1. Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.