Povestea ştampilei mele super personalizabilă

2 Replies

superbitatile mele

Am să încep cu începutul pentru că aşa este firesc. M-am dat mereu cu capul de pereţi pentru a avea un job care să mă faca fericită. Îmi plac mult scaunele de birou dar în acelaşi timp iubesc şi timpul petrecut acasă cu familia mea. Am devenit un fel de director de vânzări în publicitate, să-i spunem aşa că sună mai bine.

Am ajuns în punctul în care aveam nevoie neapărat de o ştampilă. Era necesară pentru că această ştampilă trebuia să-mi devină prietenă şi la bine şi la greu. Şi-n momentele când şefii nu erau atât de drăguţi dar şi atunci când contractele veneau peste măsură. Ea trebuie să mă definească, să spună ceva despre mine. Să ştiţi că am petrecut mult timp gândindu-mă dacă ar trebui să îmi complic viaţa personală cu cea profesională. Gandurile mi-s profunde şi acum .. încă nu-mi revin din şocul pe care tocmai l-am avut acum o lună şi ceva timp. Care a fost şocul? Nu mi-a venit să cred că îmi pot personaliza o ştampilă aşa cum vreau eu, cum îmi vrea inima şi sufletul.

Cum stăteam aşa şi mă gândeam, iubitul meu era foarte atent cu mine. Probabil, mă gândesc eu că se gândea şi el de ce de la un timp încoace am devenit dintr-o dată ciudată. Ideea e că nu ştiam cum să fac şi cum să-i spun dacă s-ar supăra în cazul în care mi-aş personaliza ştampila cu o poză de-a noastră chiar. Dar mă gândisem şi la altceva. Mi-ar fi plăcut ca pe ea să fie o poză cu Turnul Eiffel, doar ştiţi şi voi Parisul sau măcar cel puţin aţi auzit de el dacă totuşi nu l-aţi văzut. La Paris eram atunci când am fost cerută în căsătorie. Este o poveste care probabil dacă aţi sta s-o asculta-ţi până la sfârşit, va reuşi să vă stoarcă câteva lacrimi pe obrăjorii voştri fini, dar nu asta este intenţia mea şi cred că lucrurile personale în general nu se povestesc aşa dintr-o dată. Doar ştiţi şi voi, că dacă acţiunea se petrece cu doi oameni deodată, trebuie să-i cer acordul celuilalt ca să vă pot spune tot.

Nu i-am cerut acordul dar tot am să vă povestesc o mică parte. Ne-am dus la Paris doar într-o vacanţă micuţă. Avusesem nişte treburi familiale prin acea zonă aşa că dacă scopul scuză mijloacele am zis să mergem să vedem Eiffel-ul. Cu siguranţă soţul meu şi-a propus cu mult timp în urmă această acţiune. Nici nu pot să-mi exprim stările prin care am trecut! Am fost speriată, au început să-mi tremure picioarele de fericire, simţeam cu inima vrea să-mi sară din piept şi gura îmi amuţise înainte să-i spun că “da, eu vreau să mă mărit cu tine”. Am fost un adevărat dezastru. Sunt o femeie fericită, fericită că am găsit un om care să-mi îndeplinească capriciile.

Fiecare om are anumite momente în viaţă când de fericire nici nu ştie cum să reacţioneze. Probabil şi pentru faptul că e diferit. La noi nu a fost nimic aranjat şi de asta am înţeles atunci cât de mult îl iubeam. Practic, noi nici nu vorbiseram despre acest pas. Dintr-o data l-am vazut, în timp ce urcam cu lift-ul în turn că se pune în genunchi .. şi am ajuns la concluzia că atunci ar fi trebuit să se oprească liftul. Cel puţin trebuia să-mi spună să nu beau atâta cafea înainte. Eram plină de emoţii, fericită, străluceam de-a binelea. Dar şi acum o fac. Pentru că nu există zi în care să nu mă facă fericită. Sunt certuri şi-n familia mea, dar nu sunt certuri pe motive intemeiate ci doar pe copilăreli, că până la urmă cât timp avem părinţi, toţi suntem nişte copii.

eu si stampila sefei mele

Acum, sper să mă înţelegeţi de ce am vrut să-mi personalizez aşa ştampila. Mi-am dorit o ştampilă personalizată, şi-o am acum, şi este a mea pentru totdeauna, cel puţin cât voi lucra în acest domeniu, voi avea nevoie de ea mai mult timp, deci nu e pentru o perioadă scurtă. V-am spus de ce am vrut o ştampilă personalizată cu turnul Eiffel, şi cred că a fost o idee mai bună să fie Eiffel ci nu el , pentru că acel Eiffel ne-a dus împreună.

capture-20141008-023525

Am cea mai frumoasă ştampilă din tot biroul. Colegele sunt invidioase pe mine. Vreţi să ştiţi mai multe despre ştampila mea Colop ?

  1. Ştampila mea are un afişaj excelent pentru personalizare
  2. 2 articole a 8 culori, dacă vrei bineînţeles
  3. ramă albă, ramă neagră, 4 culori image card
  4. optimizare unică a stocului, adică: 8 artiocle, 8 culori şi 6 culori de tuşieră
  5. 48 SKU unităţi de stoc
  6. Are sistem de prindere la înlocuire şi bandă de protecţie
  7. Am inserare directă a tuşierei, testat imprimare a imagecard-ului.
  8. Poţi s-o asamblezi super rapid. Are stalibilitate la montajul amprentei şi are identificare direcţională top.
  9. folie şi grilă de ghidare pentru poziţionare rapidă.
  10. E o ştampită ideală. Atrăgătoare din orice punct. Are personalizare XXL de mari dimensiuni, frame concept patentat,un design exceptional, şi dacă vreţi să ştiţi toate acestea, vă puteţi uita şi pe facebook le găsiţi la Colop Romania, poţi avea şi tu o ştampilă unică la fel ca tine.

Aceasta este ştampila pe care eu mi-am ales-o. Am o ştampilă de vis, o ştampilă de birou la care mi-am ales singură, liberă, simpla şi bestiala personalizare, de care sinceră sa fiu sunt chiar mândră pentru că colegele mele ar vrea şi ele dar nu le dau pontul. Colop Printer, e tot ceea ce tu ai nevoie. Sper să fi înţeles ceea ce am vrut eu să zic. Ideea este că mă pot repeta şi atunci mă gândesc că nu ar mai fi semne de întrebare. Eu am avut nevoie de o ştampilă, aş fi vrut să-mi pun persoana iubită dar nu e profesional, aşa că pentru amintirile petrecute împreună cu el, am ales locul unde ne-am legat sufleteşte. Parisul, locul unde ne-am iubit cel mai mult. Acum am o ştampilă personalizată, pe care o văd în fiecare zi. E imposobil oricât de grăbită aş fi şi de stresată, ca atunci când o văd să nu zâmbesc. Pentru mine a devenit un accesoriu personal oriunde m-aş afla. Indiferent dacă sunt la o întâlnire sau nu, e ştampila mea, poartă povestea mea şi atât. Mi-am super personalizat ştampila, dar a meritat!

Acest articol participa la proba #3 din competiţia SuperBlog 2014.

6576 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

2 comments

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.