Spune-mi ce zodie eşti să-ţi spun ce “sendviş” preferat mănânci!

5 Replies

superbitatile mele

M-am gândit că cel mai eficient mod de a vă arăta ce fel de “sendviş” li se potriveşte fiecărei zodii în parte, ca să fie sigur că cel mai bun sendviş pentru el, este destinată zodiei lui. Ştiu că toţi avem câte-o zodie, de la berbeci, peşti, fecioare, raci, vărsători, balanţe, veţi vedea că pentru fiecare zodie există sendvişul minune care se prepară cu minunităţile de la Delaco, dar nu înainte de toate, fiecare sendviş conţine obligatoriu primul strat de brânză, cremă de brânză, şi în funcţie de zodie li se poate adăuga câte puţin din cremă de brânză cu verdeaţă, cremă de brânză natur sau cremă de brânză cu usturoi, depinde de zodie. Toate aceste s-au putut realiza datorită faptului că sunt fan brânză.

1.Sendviş zodia Vărsător

Persoanele din această zodie sunt înnebunite după un sendviş, care are primul strat de brânză, cu multe roşii şi şunculiţă gustoasă ca să îi meargă bine tot anul. Îi plac de asemenea şi măslinele, pentru că aşa au impresia că sunt oameni importanţi în societate. Adoră măslinele verzi asortate cu puţin caşcaval ras Delaco, care li se pare lor că mâncând acest sendviş, pot visa liniştiţi la a fi directori. Aşa mănâncă vărsătorii ca să pară bussines oameni.

sursă A1.ro

2. Sendviş zodia Peşti 

Le place sendviş-ul cu multe îndrediente. Nu se mulţumesc doar cu un prim strat de brânză, că vor trei straturi şi aşa ajung să îşi facă un sendviş din trei felii de pâine suprapuse. Le plac sendviş-urile colorate ca să aibă cele mai mari satisfacţii când vine vorba de gust. Le place să aibă un grup care mănâncă sendvişuri cu brânză, salam picant, şuncă prăjită şi multe felii de roşii cu mărar. Dar cel mai important, ei adoră sendviş-ul cu salsa. Îşi pun primul strat de brânză pe felie, îşi fac o salsa din roşii şi mănâncă un sendviş foarte bun. Aşa mănâncă peştii ca să nu se mai zbată degeaba pe uscat. E rău când ţi-e foame ..

sursa: sfaturilefemeii.ro

3. Sendviş zodia Taur

Taurilor le plac sendvişurile cu leurdă. Se iau două felii de pâine, vă preparaţi leurda pentru că mă gândesc că ştiţi cum se prepară, aşezaţi primul strat de brânză, se mai completează cu ceva fin cremos Delaco şi la nevoie dacă taurilor le este poftă tare, tare, se poate adăuga şi ceva pufos Delaco. Taurii, s-au săturat să tot alerge de colo colo pe la fast-food-uri, şi de asta şi-au creat propriul profil de sendviş.

sursa: culinar.bzi.ro

4. Sendviş Săgetător

Săgetătorilor le plac sendvişurile simple, cu şuncă şi caşcaval Delaco. Cuprind primul strand de brânză, pe urmă caşcavalul tăiat în bucăţi groase, şuncă din piept de pui şi e gata de pus la Sandwich Maker. Îl mănâncă în general cu Ketchup, dar depinde cât de multă şuncă au în el. Săgetătorii mănânca aşa ca să poată să nimerească săgeţile.. direct spre cine le trimit.

sursa: encrypted.tbn.com

5. Sendviş Capricorn

Sendvişurile pentru capricorni, se prepară din două felii de pâine, se pune primul strat de brânză, se adaugă crochete de peşte, ceapă şi roşii. Aşa mănâncă capricornii ca să nu împungă cu coarnele duşmanii.

sursa: reteta-mancare.ro

6. Sendviş Balanţă

Balanţele cântăresc toate ingredientele ca nu cumva să se îngraşe. Şi atunci ele mănâncă doar sendviş cu brânză Delaco şi natur. Nimic altceva .. decăt că balanţele mănâncă un astfel de sendviş şi cu brânză natur ca să calculeze mai bine priorităţile.

sursa: encrypted.tbn.com

7. Sendviş Scorpion

Scorpionii preferă sendvişurile pline de primul strat de brânză, pâine prăjită, maioneză, varză,carne de pui, castraveţi, roşii, şi sos tzaţiki. Aşa mănâncă scorpionii ca să nu mai improşte cu venin peste tot.

sursa: gradinamea.com

8. Sendviş Fecioară

Fecioarele iubesc sendvişurile curate, adică sendvişurile care arată bine, pentru că ele au fost tot timpul corecte. Mănâncă sendvişuri cu primul strat de brânză la care adaugă mult caşcaval. Aşa mănâncă fecioarele ca să fie pure.

sursa: grilledsandwich.com

9. Sendviş Gemeni

Gemenii mănâncă tot timpul câte două sendvişuri de acelaşi fel. Le plac sendvişurile cu primul strat de brânză, o porţie mare de carne hamburger, sos barbeque, varză şi roşii . Aşa mănâncă gemenii când sunt la serviciu.

sursa: divahair.com

10. Sendviş Leu

Leii mănâncă sendvişurile pline de ingrediente. Adaugă primul strat de brânză, continuă cu un strat de roşii, adaugă un al doilea strat de brânză de usturoi, continuă cu un strat de salam cu şuncă, adaugă al treilea strat de brânză cu verdeaţă şi adaugă măslinele fără sâmburi, după care se pune cealaltă felie deasupra. Aşa mănâncă leii.. când vor să prindă câte-o pradă nouă.

sursa: reteteculinaredelicioase.com

11. Sendviş Rac

Racii adoră sendvişurile pline, pline, pline, de roşii. Se iau 2 roşii, tocate mărunt, se dau la tigaie, se pune usturoi, mărar, rozmarin, se pune cimbru, piper, dovlecel şi carne tocată. Luăm două felii de baghetă cu susan, adaugăm primul strat brânză, al doilea de cremă de brânză natur şi punem compoziţia deasupra. Aşa mănâncă racii ca să aibă o zi optimistă.. se poate asezona şi cu frunze de dafin.

sursa: sandwich-break.ro

12. Sendviş Berbec

Berbecii au singurul sendviş pe care îl mănâncă oriunde ar fi, oricând cu oricine. Ei îşi cumpără Caşcaval Delaco, Brânză fină Delaco, Elementaler delaco, Ceva fin Delaco, Ceva pufos Delaco, Cremă brânză cu verdeaţă şi dublă cremă de brânză la primul strat. Le amestecă pe toate, şi deasupra pune o bucăţică de roşie. Aşa mănâncă ei, pentru că sunt dominaţi de mirosul berbecilor, le dă energie şi îi ajută în afaceri atunci când au în sânge cremă de brânză şi sendvişul este creat într-o gogoaşă.

sursa: eghiduri.ro

Articol scris pentru cea mai apetisantă probă cu numărul şase, din competiţia SuperBlog2014. Pozele prezentate nu-mi aparţin.

7496 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

5 comments

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.