Ce-am facut cu 5.000 de euro?

1 Reply

superbitatile mele

Ei bine, cu suma de 5.000 de euro, eu mi-am îndeplinit visul. Visul de a avea mai multe posibilități de muncă, în sensul că sunt un om care se satură repede să facă același lucru, iar pentru mine a fost esențial să trec de la operator mobil la antreprenor cu un venit mult mai mare, dar care mi-a oferit zeci de oportunități să mă ridic atunci când am căzut. Bineînțeles că n-am avut niciodată strânși banii ăștia, 5.000 de euro, despre care vă voi vorbi, dar în perioada când m-am folosit de ei aveam un card, aveam 4 ani vechime de muncă la birou ( cu toate că se cere doar 1 an vechime) și atunci mi-am permis să împrumut această sumă aderând la programul StarBT fără nicio dovadă de venit.

logo-card

Mulți sunt la curent cu acest tip de card, dar mulți își pun mâinile în cap crezând că cine știe ce omor calificat fac dacă lucrează cu bani dintr-o bancă. Ei bine, pe mine nu m-a ajutat nimeni în afara părinților mei, așa că ce era să fac? Știam că aveam de unde să-i dau înapoi și m-am gândit că ceea ce pot face în ziua respectivă să nu mai amân. Și uite așa am aplicat la programul STAR BT. Primul lucru a fost să-l înțeleg și să explic și celor din familia mea cum funcționează. Și pentru că nu vreau să rămâneți în ceață, vreau să vă povestesc și vouă!

Ce este și ce înseamnă de fapt Programul STAR BT? 

Odată ce aplici pentru un astfel de program trebuie să știi și la ce și pentru ce funcționează acel card. Eu am primit cardul Star Forte, și pentru cei ce nu știu, acest STAR FORTE al meu este un card de cumpărături prin care îmi pot achiziționa cumpărăturile în rate- fără dobândă și fără bătăi de cap. De când îl am îl folosesc atât la cumpărături online cât și în oraș. Și ca să vă spun și-o noutate, poate că mulți dintre voi nu știu că acest card se poate folosi și la comercianții din străinătate. Eu l-am folosit de câteva ori când am fost în concediu la prieteni.Dar puteți consulta ofertele și dacă vi se potrivește un alt tip de card, nu-i nicio problemă. Fiecare ofertă este pentru un public aparte.

small_card-star-forte

Ce beneficii am și cum funcționează?

Cardul Star Forte mi s-a emis gratuit, am adunat puncte star și am cumpărat în rate fără dobândă, având acces la peste 8.000 de locații partenere. Bonus: Am primit 10 lei când am făcut prima plată cu cardul Star Forte.  Am fost surprinsă să văd că extrasul de cont îl pot vedea gratuit, atât pe email cât și în internet banking, pentru că după cum mulți știți, la unele bănci trebuie să plătești ca să ai acces la extrasul de cont.  Țineți voi minte că se zvonea că trebuie să plătești comision dacă plătești cu cardul? O minciună totală!  Pentru a utiliza cardul atât în țară cât și înstrăinătate eu nu am plătit absolul nimic, plus că, eu consider un mare plus faptul că acest card are tehnologie contactless încorporată că așa îmi face cumpărăturile mult mai ușoare în viața de zi cu zi și cel mai important, când vine vorba de plățile pe internet, garantez 100% că e cel mai sigur.

capture-20151019-124513

mecanism

Ce părere am despre el?

 Să fiu sinceră, înainte să intru în acest program, m-am interesat cât pot să împrumut de la bancă. La fel ca şi mine, nu veţi putea împrumuta mai mult decât 5x venitul vostru lunar, adică dacă câştigaţi 1000 de lei, veţi putea împrumuta 5000 de lei. O sumă mişto după părerea mea. În plus nu am avut nevoie de documente de venit. Perioada pe care mi s-a acordat creditul a fost de cinci ani, în prezent mai am doar 4 şi dacă v-aţi gândit că dau o grămadă înapoi la bancă, v-aţi înşelat. Toată dobânda mea este de 24% pe an. Nu mi se pare mult poate şi pentru faptul că îmi permit acest ajutor.

De ce consider cardul Star Forte un ajutor şi ce vise mi-a îndeplinit?

 • Cel mai mare vis al meu a fost să-mi cumpăr mobilă în casă, aragaz, mașină de spălat și televizor 3D, dar să nu simt efortul financiar mare. Am vrut să-mi cumpăr electrocasnicele noi și am reușit. Pentru că dacă ai cardul de cumpărături Star poți cumpăra în rate ceea ce îți dorești de la magazinele partenere, și cum am zis și mai sus, nu sunt puține deloc și vorbim de câteva mii bune din care ai unde alege ceea ce îți dorești pentru tine, pentru casă sau pentru cei dragi.
 • Al doilea vis al meu a fost să-mi cumpăr cel mai performant telefon, și l-am cumpărat tot prin rate. Vezi? E bine când ai la nevoie un card ca Star Forte. Acest card mi-e mi s-a potrivit ca o mănușă și chiar am fost foarte entuziasmată de el la început.
 • Visul meu a fost să-mi cumpăr un cățel, am reușit să-l cumpăr iar numele acestuia este Teddy, un bulldog francez care are chiar și o pagină de facebook foarte profesională. Sunt tare mândră de el.
 • Visul meu a fost să merg în concediu în Bulgaria. Ei bine, viața mea a arătat altfel din momentul în care am primit acest card! 
 • Și toate astea le-am avut fără dobândă. Cum și de ce am beneficiat de credit fără dobândă la rate? În luna în care mi-am achiziționat de exemplu aragazul, în data de 25-a lunii puneam banii la loc. E ca un fel de joc unde doar cine are acest joc se poate juca frumos. Și niciodată nu e game over pentru nimeni. Cu fiecare obiect cumpărat simți că viața se schimbă. Simți că atunci când îți dorești ceva, nu mai trebuie să spui nu, pentru că Star Forte, cardul de credit la nevoie se cunoaște.

Ce-am făcut cu cei 5.000 de euro cheltuiți până acum de când am acest card?

 1.  Mobila a costat undeva la 4000 de lei.
 2. Telefonul mobil a costat 3700 de lei.
 3. Concediul meu pentru o singură persoană a costat 2000 de lei.
 4. Câinele meu a costat 1800 de lei.
 5. Electrocasnicele noi au costat împreună aproape 6000 de lei.
 6. Mi-am cumpărat garderobă nouă. Am haine foarte frumoase și destul de ieftine.
 7. Și multe cumpărături în casă!

În total am ajuns aproape la suma de 5.000 de euro, o sumă pe care am cheltuit-o într-un an să îmi îndeplinesc visele, să fiu mai fericită, mai optimistă în viață, că dacă eu nu îmi ofer tot ceea ce merit, nu va exista nimeni niciodată în afară de un card și o linie de credit avantajoasă să mă ajute.

2-3-femeie_euro_bani_shutterstock_30921184

De când am cardul mă pot declara mulțumită atât de faptul că toate cumpărăturile mele au primit câte 1 punct star care s-a transformat într-un leu de fiecare dată. Și a contat asta! Chiar și atunci când poate că am cumpărat de la câteva magazine care nu au fost partenere BT, dar de primit, am primit din suma mea, 0,3% din valoarea cumparaturilor din Romania și 0,1% din valoarea cumparaturilor din strainatate.

Ce-am făcut cu punctele adunate?

Nici nu vă gândiți. Mi-am cumpărat o bijuterie. Un cadou mic pentru mine care din nou, m-am bucurat enorm că am înțeles că în viață dacă muncești, să cumperi de toate reușești! Luați-vă un Star BT FORTE, până nu e prea târziu, că odată ce amâni, pierzi ofertele în șir.

star forte

Care sunt magazinele partenere BT?

Începând de la Emag, Altex, Flanco, Animax ( locul de unde mi-am cumpărat câinele), Arsis, Benvenuti, Bigotti, Cellini, Domo, Nemira, Noriel până la mii de magazine partenere. Așa că aveți de unde alege. Nu mai stați pe gânduri, pentru un vis frumos merită să luați un card. El va face totul frumos și veți vedea că dintr-o dată, decât să nu aveți nimic, veți investi în viața voastră că nu se va întâmpla nimic. Fericire veți avea când veți vedea luxul și clipele frumoase care vor apărea.

Voi ce mai așteptați? Luați-vă cardul Star BT Forte și cumpărați, că șansa se ivește azi! Pentru mai multe detalii accesați www.starbt.ro!

3532 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

 1. Pingback: SuperBlog | Proba 7. STAR – în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.