Epilatul pădurii cu HPL şi cât de mişto mă face asta să mă simt!

Comment

superbitatile mele

“Defrişeaza dragă pădurea, ca vine vara şi dacă vrei să te duci la ştrand, îmi e că nu te vei dezbrăca deloc. ” îmi zisese mama într-o după-amiază. ” Pune dragă mâna şi dă cu lama pe tine că uite, vine gagicu-to şi dacă pune mâna pe picioarele tale, îmi e că fuge de ele ca de naiba, zisese mama într-o dimineaţă. ” Aoleu, fir-ar să fie blana asta de pe tine, că aşa îţi creşte părul, de zici că ai luat îngrăsământ”, îmi zisese mama într-o zi de duminică. ” Auzi surioară, dar tu nu ai mai auzit de big şi de epilat? Nu crezi că eşti prea stufoasă pentru secolul ăsta? Ce naiba stai cu flocii ăştia pe tine? Să-ţi fie ruşine. O femeie trebuie să fie îngrijită şi să adere la orice tehnologie nouă. Eşti şi mai mare, şi mai proastă. Nu eşti în stare să te interesezi cum stă treaba cu epilatul. Pentru că tu neapărat.. trebuie să faci ceva în legătura cu asta”, îmi zisese soră-mea într-o zi stând la taclale pe bancă în faţa blocului.

par_08369600

Dar ce să fac? M-am gândit eu cu privirea în jos… Am ce? Am luat dragă frumuşel laptop-ul şi m-am documentat care este cea mai bună epilare din lume. Până acum foloseam big-ul şi ceara din când în când. Dar se pare că nimeni nu a observat asta. Cum să mai dau eu ochii cu mama în fiecare zi, şi să îmi zică într-una să mă epilez că iar mi-a crescut părul? Am pus mâna pe google şi am tastat să văd care sunt cele mai bune metode, dar nu am găsit nimic concret. Atunci mi-am întrebat sora şi mi s-a spus că ea nu ştie decât că cea mai bună metodă ever din lumea asta este epilatul definitiv.

silkn-glide-150k

Aşa am dat eu de cea mai bună soluţie. N-am căutat un salon ca să îmi fac o epilare definitivă. Ci mi-am cumpărat acest aparat SILKN GLIDE 150K care are 150.000 de impulsuri HPL de pe silkn.ro, care pe lângă aparat mi-a mai trimis şi o cutie de transport cadou. Nu necesită încarcare şi e foarte uşor de utilizat. Are un preţ aproximativ de 860 lei şi acesta merge chiar şi pe o piele mai închisă la culoare. Acum nu mai e nevoie să îmi zică nimeni că sunt păroasă şi stufoasă.. pentru că acum din fericire sunt catifelată şi graţioasă. Epilatul pădurii cu HPL este deosebit iar în cazul meu rezultatele s-au văzut de la primele şedinţe.

s-l300

I’m so happy… because nu mai am păr pe mine. Nu mai am păr pe picioare. Nu mai am păr subsuoare, nu mai am păr inghinal, nu mai am păr pe mâini, nu mai am nici măcar mustaţă, dar am o piele catifelată şi pentru asta acum sunt apreciată. Bărbatul îmi adoră fineţea, mama mă iubeşte şi îmi cere aparatul, soră-mea mă priveşte şi zâmbeşte uşurată… că părul s-a dus departe şi nu îl mai vreau niciodată. Am avut noroc cu aparatul, că mi-a epilatul şi bărbatul. Acum suntem fericiţi, nu mai cumpărăm big-uri şi nici nu mai punem ceară la încălzit. Aparatul îi arătos şi epilează definitiv frumos. Şi dacă sunteţi tentaţi, pune-ţi mâna şi cumpăraţi! Duce părul în cimitir şi nu mai învie niciun fir!

Articol scris în cadrul competiţiei Superblog2015 pentru proba specială cu numărul 22.

2978 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.