Cum am evoluat ca şi om de când am electrocasnice performante

1 Reply

superbitatile mele

La vremea când încă îmi trăiau bunicii, consideram că sandviş-urile făcute de ei sunt mai bune decât le făcea mama în plita de la soba din bucătărie. Da, îmi aduc aminte când mama se chinuia de zor să îmi încălzească sandviş-ul câte o jumătate de oră…cică în cuptorul teracotei, dar era vai şi amar de vremurile alea. Întradevăr, bunica le turtea într-o cratiţă şi ieşeau gustoase, aşa cu ou… Hmmm… Dar oricât de mult mi-ar fi plăcut acele sandviş-uri, n-aş mai da anii 2013, 2014 şi 2015 pe nimic din anii trecuţi.

20121107-228674-a-sandwich-a-day-salam

Când mi-am luat aspirator

Îmi aduc aminte prin 2013 când mi-am cumpărat aspirator dinăla care îmi lua şi părul de animale. Bineînţeles, am ales un Philips, din cauză că am considerat că prezintă încredere. Şi aşa a fost. Îl am şi acum în 2015, şi pot să zic că merge la fel de bine ca prima dată. Dacă ar fi să mă întorc iar la mătura, n-aş mai mătura decât o dată pe săptămână!

philips-fc872609-1

Când mi-am luat cuptor cu microunde

Deci nu.. nici nu pot să compar cât de mişto e să îmi încălzesc bolul cu ciorbă într-un cuptor cu microunde. L-am cumpărat atunci când am sesizat că am nevoie de nişte electrocasnice profesionale. Şi  nu pot decât să zic că acum nu mi se mai strică ciorba. Pentru că înainte… de lene ce îmi era, puneam la încălzit toată oala. Şi se strica, clar. Ce beneficii mi-o mai adus în schimb? Dezghet carnea în câteva minute. Îmi încălzesc cafeaua dimineaţa. Am ceas incorporat în el. Prăjesc pieptul de pui şi gordon bleu, fără pic de ulei. Deci, dacă ar fi să nu mai am cuptor cu microunde, din start ar trebui să îmi petrec mai mult timp la aragaz, stând în picioare. Deci nu.. să ai cuptor cu microunde e un avantaj. Şi nu l-aş mai scoate din casă niciodată.

7-trucuri-pe-care-le-puteti-face-cu-ajutorul-cuptorului-cu-microunde-18517070

Când mi-am luat robot de bucătărie.. s-a produs minunea!

N-am crezut că voi ajunge vreodată să învăţ să fac pâine. De fapt nu eu o fac, ci robotul. Eu pun doar îngredientele. Datorită lui am un mod de trai mai sigur şi nu mai e nevoie să mănânc neapărat pâine din comerţ. Când am chef de o pâinică de casă şi gustoasă, pun îngredientele şi hop e gata şi aluatul. De când am robot de bucătărie, nu mă mai chinui cu telul să fac o frişcă bună. Pun frişca şi ea se face singură. E delicioasă şi rezistă mult pe tort, fapt care atestă că e făcută bine.

DSC06447

Recunosc, am un robot de bucatarie profesional şi poate că şi de asta mă bucur de un succes negândit în bucătărie. Nu mă gândeam că voi ajunge eu să pregătesc vreodată atâtea bunătăţuri. Fac ciorbe delicioase şi asta poate se datorează faptului că nu mă mai tem să lucrez cu ceapa. Nu mai lăcrimez. Nu mă mai tai la deşte. Robotul mi-o mărunţeşte. Robotul îmi taie morcovii. Robotul îmi tare ardeiul. Ce să zic mai mult? Robotul face multe pentru mine şi casa mea. Şi nu doar atât.

philipshr7778001

Acest robot de bucătărie include şi un storcător de fructe. E ca şi cum am împuşcat atunci când l-am cumpărat, doi iepuri dintr-un şut. Sunt fericită. E ca şi o minune. L-am cumpărat întâmplător.. fără să mi-l doresc. Pentru că într-o dimineaţă, soţul mi-a zis că are 1000 de lei şi să îmi aleg orice vreau eu de ei. Iniţial, m-am uitat la expressoare, dar ştiind că am unul deja şi încă merge, am zis că în 2015 e cazul să schimb ceva. Îl am din 20 iunie 2015, şi până acum n-am avut la adresa lui decât cuvinte de laudă. Am dat comandă pe magazinul MarketOnline.ro, şi se află acum la preţul de 829 de lei. Recunosc, eu l-am luat la un preţ mai măricel. Dar ce contează atâta timp cât face nişte treburi extraordinare?

logo

Ce aş face dacă nu l-aş mai avea? Sincer? Ar trebui să toc mai mult. Ar trebui să beau mai multe chimicale din comerţ, că deh.. sucurile la noi în România sunt pline de e-uri. M-aş tăia de prea multe ori…. şi cred că mi-ar pieri tot cheful de gătit. Îmi pare rău, dar nici nu îmi mai pot imagina viaţa fără electrocasnice. Pentru că ar fi prea grea. Pentru că ar fi nasoală. Pentru că n-aş mai avea atâta timp pentru mine, dar şi pentru că viaţa împreună cu ele merge de minune!

Articol scris în cadrul competiţiei SuperBlog 2015, pentru proba specială cu numărul 23.

2832 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.