Cum arată viaţa mea cu anumite căni în ea

5 Replies

superbitatile mele

De ceva timp mă chinui să explic celor din jurul meu care sunt lucrurile ce îmi schimbă starea de spirit. Mulţi nu mă înţeleg sau cred că este o prostie, eu ştiu ce simt, iar atunci când vine vorba de stări de spirit şi sentimente nu mai sunt eu. Sunt femeie, dar asta nu mă deosebeşte cu nimic faţă de un bărbat, atâta timp cât şi el are aceleaşi dorinţe ca şi mine. Suntem egali, doar că prin ochii mei lucrurile se văd mai colorate ca prin a lui. Ne-am cunoscut la birou, el colegul nou fiţos cu multe aere, eu doamnă de birou cu fustă scurtă şi cizme lungi.

shutterstock_80915953-480x318

Sunt o fire vorbitoare de fel, dar el nu prea schiţa multe cuvinte. Departe de mine gândul să îl intimidez, dar când am zis welcome [ Bine ai venit, colegu']  parcă ochii i s-au luminat. Bărbat frumos în toată firea. ” Musculant” în loc de musculos, cum zicea colega mea. Îmbrăcat la patru ace, era bun. Chiar îmi plăcea. Vedeam în el toate dorinţele mele. Ce-i drept îmi doream un bărbat… Că din punctul colegei mele de vedere n-am mai avut eu nopţi fierbinţi de mult.

Zilele au trecut frumos cu el ca şi coleg. Aveam ce discuta, ne contraziceam ca şi cum eram soţ şi soţie, până când am văzut că şi-a umplut biroul de căni frumoase, eu zicând că vrea să mă imite. Da, am multe căni! Multe căni frumoase, iar biroul pentru mine era ca şi o a doua casă. Aveam un colţ al meu unde îmi ţineam minim 10 căni, unele pentru zile ploaioase, altele pentru zile luminoase, fiecare cu starea ei de spirit. Că da, cănile pe mine mă schimbă. Nu pot să beau din aceeaşi cană toată ziua. Şi vă îmaginaţi că mi-am zis atunci că nu prea e ok, rar există doi oameni să aibe aceleaşi lucruri în comun aşa că, [ am pus-o de oaie, ăsta vrea să mă copieze]. Deh, mintea umană aşa se transformă.

cani personalizate

Am încercat să discut cu el, să îi spun de ce are atâtea căni, dar l-am lăsat să se bucure. Să se bucure că semănăm. Într-una din zile am văzut câteva căni amuzante şi i-am propus să facem schimb. Aoleu, păi acolo să vedeţi voi ce a ieşit, să plec, să ies din birou de ruşine. Pentru că el nu îşi dă cănile pe ochi frumoşi. Deci, gagică drăguţă cu gagic drăguţ se ceartă pe o cană:

- Măi, tu auzi? Să ieşi afară că nu îţi dau nicio cană amuzantă!
– Aoleu, dar ce faci bre cu atâtea? Hai să facem schimb că ai multe la fel! Am şi eu căni frumoase…
– Pleacă dragă! Lasă-mă cu aburelile, dacă vrei ceva, pune mâna şi cumpără că ai de unde alege.

cana-minion-phil-EMU3v

Mă şi gândeam. Multă răutatate mai era în el. Dar l-am întrebat:

- Zi un pic colegu’ dar de unde ţi-ai luat tu cănile astea amuzante?
– Tu nu ştii? Când văd că ai o grămadă de căni arătoase.
– Nu ştiu dragă, haide zi..
– Draga mea, cănile mele se găsesc pe Magazinul de Căni [www.magazinuldecani.ro]“ unde dacă cauţi vei găsi şi tu cănuţa amuzantă cu Minionii pe care mi ceri.
– Hai pe bune, au băgat marfă nouă?
– Da, şi văd că majoritatea cănilor tale sunt de pe site-ul lor. Să-ţi fie ruşine mincinoasă mică, nu ştiai cum să te bagi în seamă cu mine..
– Aşa este Dorele, te ador! Pot să te pup?
-Pupă-mă cât vrei, dar cana tot nu o primeşti!

logo3

Din ziua aia suntem împreună şi vreau să spun că am avut ceva ce ne-a legat, ne iubim chiar şi acum doar că fiecare are cana lui. N-avem voie să ni le împrumutăm, dar când la masă ne punem, cănile ni le etalăm. După ce ne-am cuplat, căni personalizate ne-am luat. Şi-acum să vă zic o poezie, cum le folosesc şi la ce mă ajută pe mine.

12192873_923479294399127_1822243921_o

 Eu am multe căni, se ştie
Încă din copilărie,
Când la mami îi spuneam,
Pune ceai în cana de porţelan că e o cană pictată fain!

images

La cafea eu făceam mofturi,
Dacă cana mea nu o găseam,
Nu-mi venea să beau deloc
Nici măcar nu o gustam.

Cănile handmade mi-au adus mie
Multă, multă fericire.
Că unde dragoste nu aveam,
Dacă aveam cana pufoasă… şi uitam.

cana-pufoasa-mov-RI9fk

Am o cană de it-işti
Iar atunci când o folosesc,
Idei frumoase în proiecte încropesc.
Că este o cană cu pasiune,
Ce aduce cu ea proiecte minune!

cana-pentru-it-isti-sgKDp

Cana boabe de cafea,
Îmi e prietenă şi ea.
Nu există zi ploioasă,
Ca ea să nu o facă frumoasă.

cana-boabe-de-cafea-jarFw

Când la clubul de cafea
Noi ne strângem şi se bea,
Îmi folosesc cana mea şi nu o dau la nimenea
Că scrie expert în cafea.

cana-expert-in-cafea-ZXqdA

You are my cup of tea,
Se numeşte, şi vă zic…
E cana mea cu sentimente,
Unde poveştile se întind.

cana-you-are-my-cup-of-tea-1-FVBvs

Am şi-o cană poveste de craciun,
Ce-i drept, e mai bună ca un parfum.
Stau cu ea lângă brăduţ,
Şi beau un fierbinte ceiuţ.

cana-poveste-de-craciun-Bc27G

Însă ce nu am deloc,
Este o cană cu minioni.
Am să mi-o cumpăr îndată,
Că vreau să dau o comandă mai bogată.

cana-minion-carl-g6cLx

La mămica i-am cumpărat,
Cană cu motanul încălţat.
A fost foarte împresionată,
Că mi-a dat pupici grămadă!

cana-motanul-incaltat-0k1f7

Pentru tăticul am ales,
Cană cu maşinuţe Mercedes
I-a plăcut, m-a îmbrăţişat
Şi pe frunte m-a pupat!

cana-lui-tati-ypytS

Am chiar şi cană muzicală,
Dar o folosesc mai rar.
Dar când muzică ascult,
Cana o scot din dulap  şi îmi vine să o pup.

cana-muzicala-mnulr

Am multe căni să ştiţi,
Şi le iubesc pe fiecare.
Că în orice moment aş fi,
Magazinul de căni îmi e aproape.

logo3

De-acolo le-am achiziţionat,
Sunt ieftine şi făcute fain,
S-a văzut că au şi căni croşetate,
Pentru gusturi rafinate.

cana-minion-phil-EMU3v

Eu mi-am ales Minionii,
Şi-am primit cadou o dată,
O cană cu zâne pictată super
Ce n-o las din mână ziua toată.

cana-zana-cafeluta-3WPj1

Preţurile sunt foarte mici,
Au în jur de 25, 30, 55 de lei.
Căni pictate, personalizate,
Şi găseşti ceai şi cafea de o maximă calitate.

627

Ca şi clientă sunt mulţumită
Magazinul de căni mă face fericită,
Ah da, că era să uit,
Mi-a adus şi dragostea…

download

Şi sper ca povestea mea
Să o aducă şi altuia…
Că o cană face minuni,
Şi completează pasiuni!

Cum văd eu Magazinul de Căni prin ochii mei ca şi clientă?

În primul rând îmi place că e colorat. Odată ce intru pe site parcă se colorează şi spiritul meu. Iubesc cănile şi cred că pentru fiecare dintre noi au o însemnătate, indiferent de stare, ele sunt acolo. În primul rând ador lucrurile personalizate, simt că îmi aparţin şi da, sunt mai posesivă de felul meu. Probabil şi de asta. Sunt mulţumită de cănile lor ca şi calitate preţ. Mă bucură enorm că am posibilitatea să îmi personalizez eu singură ceea ce îmi doresc dar îmi plac mult şi acele căni handmade care transmit o stare mult mai bună, îmi place că am mai multe modalităţi de plată, printre care se numără: plata prin paypal, plata la livrare, ridicarea produselor din sediul lor, şi plata prin card online. Eu am preferat de-a lungul timpului plata prin card online. Dacă a fost vreodată ceva ce nu am înţeles sau mi-am dorit să comunic cu ei, am sunat mereu la numărul 0744-61-56-65, şi mi-au oferit ajutorul imediat.

10494776_319191454947252_6495713132198409815_n

Pe pagina de facebook Magazinul de Cani am găsit foarte multe poze şi articole de pe blogul site-ului acesta şi chiar sunt constructive. Mi-ar fi plăcut să găsesc şi mai multe modele de căni, gen cred că m-ar impresiona dacă aş găsi o cană de 700 de ml. Dar sunt în regulă şi cele de 215 ml, 250 ml, 300 ml, 320 ml, 330 ml, 420 ml chiar şi 460 ml. E uşor de căutat cana dorită. Iar filtrul de selecţie mi se pare cea mai bună idee. Tot timpul am ales să mă uit care sunt cele mai populare căni, adică într-un sens cele mai bine vândute, iar filtrul m-a ajutat să fac asta.

12197112_923441497736240_1106868090_o

Sunt căni  pentru toate gusturile iar pentru asta fiecare are câte o categorie: Cani originale, căni personalizate şi căni handmade.

 • I ♥ Coffee ( Aici găseşti fel şi fel de căni doar şi pentru cafea. Când bei dintr-o cană de-asta simţi cum energia te cuprinde)
 • I ♥ Tea ( Eu beau mult ceai, în loc de suc. Ştiu că e mai sănătos. Cănile de ceai aduc sănătate.)
 • De Craciun ( Fiecare om are povestea lui de Crăciun, o cană colorată în tendinţele sărbătoarei, mă face să simt mai aproape magia Crăciunului)
 • De dragoste ( N-am avut eu foarte multe căni din această categorie, dar de când l-am cunoscut pe El, lucrurile stau altfel. Când eşti supărat şi trist, nu îţi trebuie decât să arunci o privire la cana din care bei şi observi cum toate problemele vieţii se duc)
 • Pentru copii si parinti ( Iubesc cănile astea pentru simplul fapt că sunt cele mai frumoase chestii pentru făcut cadouri, părinţii mei iubesc mult cănile cadou)
 • Pisici si alte animalute ( Când vreau să fiu mai jucăuşă nu fac altceva decât să folosesc o cană animată)
 • Cani cu pasiuni ( Cănile cu pasiuni din punctul meu de vedere sunt alegerea perfectă pentru birou, pentru cei ce împărtăşesc aceleaşi pasiuni, pentru cei ce au un club de cafea, noi avem unul şi avem o regulă, fără cana de cafea nu se intră)
 • Hippie Chic ( Perfecte pentru cei visători care iubesc viaţa, nu am deocamdată o astfel de cană, dar dacă aş fi avut-o, aş fi folosit-o în zilele când n-aş fi avut probleme, şi da, atunci mi-aş fi permis să zic că îmi iubesc viaţa, sau că viaţa mă iubeşte pe mine)
 • Seturi cadou ( Idei de cadouri foarte arătoase, în cazul în care vă fac cu ochiul, eu vi le recomand pentru că ştiu că am impresionat de multe ori cu seturi de căni cadou)

10451652_347683932098004_7938899349069163000_n

Ceaiuri parfumate; Cafea aromată; Cadouri şi idei

Dacă vă place Magazinul de Căni de pe care noi ne cumpărăm cele mai valoaroase căni sentimentale, că le personalizăm de fapt, vă ofer încă o informaţie! Acest magazin oferă şi ceaiuri parfumate pentru zilele fără parfum, cafea aromată de cea mai bună calitate pentru cei ce iubesc cafeaua, eu o ador nu o iubesc, e parte din mine! Iar pentru cei ce nu au deloc  idei de cadouri îi invit să se uite mai atent în acea secţiune pentru că este imposibil ca sufletul să nu dicteze că e cadoul perfect pentru o persoana dragă. Aşa arată viaţa mea cu anumite căni în ea!

cafea-mattina-di-roma-it3Rl (1)ceai-yogi-tea-cu-ghimbir-si-lamaie-EpQKGcadou-ceai-negru-bio-si-cana-expert-in-ceai-oFqBc

Aş dori să vă întreb, voi ce cană v-aţi dori dacă ar fi să cumpăraţi? Cană personalizată cu pufoşenii decorată sau o cană pictată?

Articol scris în cadrul competiţiei Superblog pentru proba cu numărul 10.

7645 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

5 comments

 1. Ianolia

  Waw, asa draguta e poezia si fetita care o recita, foioioi! <3 Mi-a placut! O sa dau o geana pentru ca imi place la nebunie cana Minion <3. Am o obsesie pentru omuletii astia mici si galbeni! :D

 2. Pingback: SuperBlog | Proba 10. Fericirea într-o cană

 3. Alexandra Miruna Andreea

  Mi-as dori sa stiu daca se poate daca aceasta firma ar face macar o reducere de 20%, 30% daca cumpar mai multe cani personalizate. Pentru ca sincer mi-ar place ca de Craciun sa le cumpar tuturor ceva la fel. Pentru mama o cana, pentru tata o cana, pentru sora-mea o cana, pentru socrii 2 cani, pentru cumnata 2 cani si cam atat . 7 cani as vrea sa iau, dar as vrea sa stiu parerea ta, daca se poate sau nu sa mi se faca o reducere. Vad ca ai multe cani frumoase de la ei… si m-ai convins. O zi buna si tinem legatura daca ai un raspuns!

  1. User Aniela Deby Post author

   Hey, sincer nu stiu daca se ofera astfel de reduceri. Ce stiu insa ca preturile sunt cu mult sub nivelul pietii. Ai o idee buna, sa stii ca daca o pui in practica, te asigur ca nu vei da gres. Dar o sa ma interesez si am sa revin cu un reply :D

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.